Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Suprabazar, je vindt er alles

AA Gent zendt OHL naar huis met 3-0

Derde wedstrijd in acht dagen voor de Buffalo’s maar ditmaal wel in de eigen Planet Group arena. Na negen minuten kon Brown Dean bedienen die de bal in één tijd voorbij Leysen trapte (1-0). Niet veel later was het weer juichen voor de Gentse aanhang. Fadiga speelde zich vrij en besloot in de korte hoek (2-0). Doelman Roef kreeg weinig werk in de eerste helft maar moest wel lucide reageren op een schot van Maertens.

Leuven ging na de rust op zoek naar de aansluitingstreffer maar was niet succesvol. Een kwartier voor tijd kwam Gudjohnsen in de plaats van Dean en de Ijslander kopte meteen een hoekschop van Gerkens binnen (3-0).

Verloren zaak voor OH Leuven. Drie punten voor Gent die een gedeelde tweede plaats opleveren in het klassement. Met Chelsea wacht een wellicht taaiere klant op Europese verplaatsing.

Geplaatst op: 30 september 2024