Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.

AA Gent walst over Westerlo: 4-1

Westerlo, verrassend koploper, is alvast een illusie armer. In Gent kreeg het 4 doelpunten om de oren. Gerkens had Gent na een half uur op voorsprong gebracht en een paar minuten verder was het weer raak via Fernandez-Pardo. Even later zorgde Gandelman voor 3-0. Westerlo KO? Niet helemaal want nog voor rust kon Sayyadmanesh de spanning wat terugbrengen: 3-1. In de tweede helft ging het over en weer maar het was Delorge die finaal 4-1 op het scorebord zette in het slotkwartier.

Geplaatst op: 18 augustus 2024