Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.
North Sea Port: werk mee aan een veiligere haven: meld criminaliteit
Foto: © North Sea Port/Portwatch

Werk mee aan een veilige North Sea Port

Als havenbedrijf zet North Sea Port, samen met Portwatch en Veilige Zeehavens, mee de schouders onder een veilige haven. Zowel aan de Belgische als aan de Nederlandse kant zijn deze platformen ontwikkeld om meer duidelijkheid en een uniforme behandeling te creëren.

In het Belgische deel van het havengebied belanden de Portwatch meldingen bij het Arrondissementeel Informatiekruispunt van de politie (AIK), die het vervolgens doorzetten naar de bevoegde dienst. Portwatch is een initiatief van de Belgische minister van Noordzee, de FOD Mobiliteit en Vervoer en de Federale Gerechtelijke Politie.

In het Nederlandse deel van de haven wordt de campagne Kies voor je eigen veiligheid gevoerd als initiatief van Mainport Zeehavens Zeeland – West-Brabant. De gemeenten Vlissingen, Borsele, Terneuzen en Moerdijk, Politie, Openbaar Ministerie, Douane, Koninklijke Marechaussee, Belastingdienst en de havenbedrijven North Sea Port en Port of Moerdijk bundelen hierin hun krachten. Diverse opties om te melden vind je op Veilige Zeehavens, tevens een initiatief van de samenwerkende partijen binnen Mainport Zeehavens Zeeland/West-Brabant. 

Verdachte situatie gezien? Meld het dan direct via Portwatch.

Bron: persbericht North Sea Port

Geplaatst op: 19 juli 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen