Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Cardoen is een onafhankelijke invoerder van nieuwe en gebruikte auto's en onderscheidt zich van de klassieke merkdealers door deze wagens aan te bieden in een multimerk concept en met de laagste prijsgarantie.
Meulestedebrug
Foto: © De Vlaamse Waterweg

Verkeerssituatie Meulestedebrug wijzigt op 6 september 2024

Op vrijdag 6 september 2024 tussen 10 en 12 uur wijzigt de verkeerssituatie in de Zeeschipstraat tussen het kruispunt met de Aakstraat/Pantserschipstraat richting de R4. Dit deel van de Zeeschipstraat is afgewerkt. Het verkeer zal in beide rijrichtingen op haar definitieve plek rijden. Voor de fietsers betekent dat in elke rijrichting een afgescheiden enkelrichtingsfietspad. De tijdelijke fietsoversteek verdwijnt.

De fietsers en voetgangers komende van Wondelgem die het kanaal willen oversteken, zullen het kruispunt Zeeschipstraat/Aakstraat/Pantserschipstraat nog altijd diagonaal moeten kruisen tijdens de vierkant groenfase. Via het dubbelrichtingsfietspad kunnen ze de Meulestedebrug gebruiken.

De werken voor de bouw van de zuidelijke brughelft zijn bezig. De komst van de tweede nieuwe brug is in de zomer van 2025 voorzien. Het einde van alle werken en tijdelijke verkeersmaatregelen blijft voorzien in het voorjaar 2026.

Persbericht: De Vlaamse Waterweg

Geplaatst op: 04 september 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen