Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Deba Meubelen is eerst en vooral een familiebedrijf, waarbij we ook alle betrokken partijen als familie beschouwen. We verkopen: meubelen, decoratie, verlichting, slaapcomfort, keukens en maatwerk.

Rode Kruis roept op tot bloed doneren

De bloedvoorraad in Vlaanderen staat momenteel op een laag niveau. Het Rode Kruis roept dan ook op om niet te wachten om bloed, en uiteraard ook plasma, te komen doneren. Juli en augustus zorgen vaak voor een daling in donaties, aangezien veel mensen met vakantie zijn. Rode Kruis Vlaanderen streeft ernaar de bloedvoorraad voortdurend op peil te houden omdat ziekenhuizen ook tijdens de vakantieperiodes bloed nodig hebben voor operaties, spoedgevallen enz… Ook plasmadonaties vallen hieronder.

Vooral donoren met negatieve bloedgroepen, zoals 0-, worden aangemoedigd om te doneren, omdat deze bloedgroepen vaker worden gebruikt in acute situaties. Ook andere negatieve bloedgroepen zijn belangrijk om aan te vullen. Wil je je steentje bijdragen ga naar Geef bloed, plasma of bloedplaatjes | Rode Kruis en maak een afspraak. Telefonisch kan ook via het gratis nummer 0800 777 00.

Geplaatst op: 26 augustus 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen