Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Just Russel is een Belgische startup in gepersonaliseerde honden- en kattenvoeding. Ieder dier is uniek en heeft andere noden. Aan de hand van het ras, leeftijd, geslacht, conditie en activiteit stelt Just Russel een voedingsplan samen op maat van jouw hond of kat.
Lokaal Sterk! gemeenteraadsverkiezingen
Foto: © Lokaal Sterk!

Lokaal Sterk! eerste partij Assenede met volledige lijst

Lokaal Sterk! heeft als eerste partij in Assenede zijn volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober bekendgemaakt. De lijst wordt aangevoerd door lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Trees Van Eykeren, met schepen David Vercauteren en gemeenteraadsvoorzitter en onderneemster Lieve Goethals op respectievelijk de tweede en derde plaats. Heidi Schaght (Toerisme Oost-Vlaanderen) en Nic Van Zele (landbouwer) duwen de lijst.


De volledige lijst van Lokaal Sterk! bestaat uit 23 gedreven kandidaten, waaronder vele nieuwe gezichten die staan te popelen om hun stempel te drukken op het lokale beleid. Deze mix van ervaring en vernieuwing weerspiegelt het centrale doel van Lokaal Sterk!: een toekomstbestendige gemeente waar het goed is om te wonen, werken en leven.

Lijsttrekker Trees Van Eykeren benadrukt het belang van een sterk en divers team: “Onze inwoners verdienen een bestuursploeg die niet alleen een visie heeft, maar ook daadwerkelijk plannen kan uitvoeren die dicht bij de mensen staat. Met Lokaal Sterk! bieden we precies dat: een team dat voeling heeft met wat er leeft in onze gemeente en de deskundigheid om een solide beleid te voeren.”

De volledige lijst van Lokaal Sterk! voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober2024:
1) Trees Van Eykeren
2) David Vercauteren
3) Lieve Goethals
4) Koen Van Ootegem
5) Dieter Vercauter
6) Remi Van de Veire
7) Paul Cammaert
8) David Windels
9) Leni Borde
10) Hilde De Weweire
11) Nisrien Oulad Taieb
12) Kris Hinssen
13) Frederique De Wever
14) Elise Willems
15) Evelien De Bleeker
16) Axelle Coussens
17) Melissa Vercauteren
18) Marc Bobelyn
19) Rudy Dumeez
20) Brenda Van den Bossche
21) Didier Van Hoorebeke
22) Nic Van Zele
23) Heidi Schaght

Lokaal Sterk!
Eind vorig jaar besloten de lokale afdelingen van Open Vld+ en cd&v om in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 de handen in elkaar te slaan. Onder de naam Lokaal Sterk! trekken ze naar de kiezer met een ambitieus, maar vooral verbindend project voor Assenede, Bassevelde, Boekhoute en Oosteeklo. Beide partijen zijn alvast enthousiast en noemen het zelf: “de ideale mix van vertrouwen én vernieuwing”. Lokaal Sterk! wil Assenede transformeren tot een toekomstbestendige gemeente waar het goed is om te wonen, te werken en te leven.

Op de foto: van links naar rechts: Nic Van Zele, Frederique De Wever, Axelle Coussens, Rudy Dumeez, Eveline De Bleeker, Nisrien Oulad Taieb, Dieter Vercauter, Melissa Vercauteren, Paul Cammaert, Trees Van Eykeren, Remi Van de Veire, Marc Bobelyn, Lieve Goethals, Brenda Van Den Bossche, David Windels, David Vercauteren, Hilde De Weweire, Elise Willems, Heidi Schaght, Kris Hinssen, Koen Van Ootegem en Leni Borde. (afwezig: Didier Van Hoorebeke)

Persbericht: Lokaal Sterk!/Jan Pieter Boodts

Geplaatst op: 07 augustus 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen