Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Gentse Feesten Rare Vogels
Foto: © Gentse Feesten

Gentse Feesten afgesloten met 1,7 miljoen bezoekers

Geen nieuw record maar met bijna 1,7 miljoen bezoekers is men in Gent tevreden met de voorbije Gentse Feesten. Het aantal Gentenaars omvat in dat cijfer lag bovendien hoger dan in vorige jaren. Toch zijn er ook bedenkingen, daarbij trekken onder meer de pleinorganisatoren aan de alarmbel. Het wordt steeds moeilijker gratis entertainment aan te bieden.

Vooral de inkomsten van drankverkoop vallen tegen. Mensen brengen zelf hun consumpties mee of slaan blikken in bij de nachtwinkel. Die eerder tegenvallende verkoop kan in de toekomst misschien betekenen dat programmatie wordt afgebouwd. Mensen moeten beseffen dat ze zelf de sponsor zijn van het gebeuren. Organisatoren willen de Gentse Feesten vooral gratis houden.

Ook het aantal verloren voorwerpen loopt hoog op. Nog voor het afsluitmoment op de Vlasmarkt waren reeds 700 voorwerpen ingezameld. Toch wat veel volgens organisatie en politie.

Geplaatst op: 30 juli 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen