Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
De bekendste naam onder bewuste consumenten met een aanbod dat zijn pluimen op het internet reeds verdiend heeft: uw garantie voor een geslaagd partnership!
Deugeniet: gelegenheidsdrukwerk en geschenken
Foto: © Deugeniet

Deugeniet: gelegenheidsdrukwerk en geschenken

Nieuw verhaal van betrokkenheid en vakmanschap

Deugeniet, een nieuw Belgisch merk voor gelegenheidsdrukwerk en geschenken, is ontstaan uit de passie van Lore en Thomas, beiden met een achtergrond in het online team van Dreambaby. Na het collectief ontslag bij Dreambaby in 2023 vonden zij een nieuwe weg en besloten zij hun kennis en ervaring in te zetten om producten te maken die aansluiten bij de bijzondere momenten in het leven.

Waarom Deugeniet?

Lore en Thomas richtten Deugeniet op met een duidelijk doel: mensen helpen om de belangrijkste momenten in hun leven op een persoonlijke en betekenisvolle manier te vieren. Hun ervaring in de e-commerce en online marketing leerde hen dat klanten niet alleen op zoek zijn naar mooie producten, maar ook naar eenvoud, gebruiksgemak en een zorgeloze ervaring. Dit leidde hen naar de ontwikkeling van een reeks producten die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch en duurzaam.

Een nieuwe standaard in kwaliteit

Bij Deugeniet ligt de focus op het bieden van producten die zowel mooi als functioneel zijn. Zo was de ontwikkeling van hun kenmerkende doosje niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van gemak. Lore en Thomas merkten dat het traditionele vouwen en plakken van stickers vaak onhandig en tijdrovend is. Dit bracht hen ertoe om een doosje te ontwerpen dat direct gebruiksklaar is, zonder gedoe en met een blijvende elegantie.

Samen ontwerpen, samen creëren

Deugeniet biedt klanten de mogelijkheid om producten samen te stellen die echt bij hen passen. Met een interne ontwerpstudio zorgen Lore en Thomas ervoor dat elk product voldoet aan de hoge normen die zij voor zichzelf hebben gesteld, maar altijd met de klant in gedachten. De productie vindt volledig in eigen beheer plaats, zodat ze verzekerd zijn van de kwaliteit en zorg die in elk item wordt gestopt.

Duidelijkheid en betrouwbaarheid

Wat Lore en Thomas belangrijk vonden bij het oprichten van Deugeniet, was de zekerheid dat hun klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Daarom hechten ze veel waarde aan duidelijke communicatie en transparante processen. Bestellen bij Deugeniet is eenvoudig en overzichtelijk, en als er aanvullende informatie nodig is, wordt die tijdig en duidelijk verstrekt.

Over Deugeniet

Deugeniet is meer dan een merk; het is een belofte om de mooiste momenten in het leven op een oprechte en zorgvuldige manier te ondersteunen. Vanuit hun eigen ervaringen en de waarden die voor hen belangrijk zijn, bouwen Lore en Thomas aan een merk dat draait om betrokkenheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering van elk product.

www.deugeniet.be

Geplaatst op: 26 augustus 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen