Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Basic Travel vakantiewoningen heeft een uitgebreid aanbod van vakantiewoningen, villa’s en bungalows in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Luxemburg.
Bandopname 2024
Foto: © Comeet/N9/Bandopname

Kansen voor Meetjeslandse muzikanten in regionale muziekwedstrijd!

Speel jij in een Meetjeslandse band? Ken jij of ben jij een muzikant? Heb je nood aan een professionele demo, video en speelkansen? Doe mee aan de regionale wedstrijd Bandopname!

Dit kan je winnen!

Een concert in muziekclub N9, een professionele demo-opname én een promovideo: daarvoor strijden Meetjeslandse muzikanten in de muziekwedstrijd Bandopname. De jury selecteert drie bands/muzikanten die een professionele demo mogen opnemen in Cultuurhuis Herbakker. De drie geselecteerde bands mogen bovendien een gratis concert spelen op zaterdag 30 november in muziekclub N9 in Eeklo én ontvangen na afloop een gratis promovideo ter ondersteuning van hun professionele carrière.

Maar ook voor wie niet met de prijs gaat lopen, is er ondersteuning tijdens de muziekwedstrijd Bandopname. Zaterdag 12 oktober krijgt elke deelnemer die zich inschrijft de kans om deel te nemen aan een gratis namiddagje bandcoaching. Je leert er van professionals: Amplo geeft advies over de zakelijke kant van het muzikant zijn, terwijl Fien Deman je handige tips & tricks voor sociale media bijbrengt.

Bandopname is een samenwerking tussen Cultuurhuis Herbakker, Jeugdhuis De Route, muziekclub N9 en COMEET.

Bandopname gaat om kansen bieden aan Meetjeslands talent én regionaal onze krachten bundelen om muzikanten de nodige ondersteuning te geven. – Bert Cambier, muziekclub N9.

Zo kan jij winnen!

Ik hoor je al denken: hoe kan ik deelnemen? Stuur voor 13 oktober minimaal één nummer in via het VI.BE platform en toon je muzikale talent. Om deel te nemen, moet minstens één bandlid een link hebben met het Meetjesland. Inschrijven kan hier.

Bandopname 2024

Save the date!

Inschrijving (18/09/2024 – 13/10/2024)

Stuur minimaal één nummer in via het VI.BE platform en toon je muzikale talent. Om deel te nemen, moet minstens één bandlid een link hebben met het Meetjesland. Inschrijven kan hier.

Gratis coaching (12/10/2024, 14:00, JH De Route, Eeklo)

Alle ingeschreven muzikanten zijn welkom voor een coachingsessie in JH De Route. Amplo zal advies geven over de zakelijke kant van het muzikantendom, terwijl Fien Deman je handige tips & tricks voor sociale media bijbrengt.

Professionele demo-opname (26 of 27 oktober 2024, Cultuurhuis Herbakker)

De jury selecteert drie bands die een professionele demo mogen opnemen in Cultuurhuis Herbakker in Eeklo. Let op: dit is een live-opname. Je neemt het nummer dus met de volledige band tegelijkertijd op.

Optreden in muziekclub N9 (30/11/2024, 20:00, Eeklo)

De drie geselecteerde bands spelen op zaterdag 30 november een gratis concert in muziekclub N9 in Eeklo. Elke winnaar mag 30 minuten optreden.

Professionele promovideo

Na afloop van het traject ontvang je niet alleen waardevolle kennis, een professionele demo en live-ervaring, maar we gooien er ook nog een gratis promovideo bovenop!

Bandopname is een samenwerking tussen Cultuurhuis Herbakker, Jeugdhuis De Route, muziekclub N9 en COMEET. Mis deze unieke kans niet! Schrijf je in voor 13 oktober via het VI.BE platform.

Meer info en inschrijvingen: Bandopname 2024.

Contactinformatie voor de pers:
Bert Cambier, muziekclub N9, bert@n9.be
Bauke Van Herck, COMEET, bauke.van.herck@comeet.be

Persbericht: Comeet.be

Geplaatst op: 18 september 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen