Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Al sinds 1995 is Bodyenfitshop.nl werkzaam op het gebied van sportvoeding, voedingssupplementen en dieetproducten.
Provinciale prijskamp van het trekpaard in De Brielmeersen
Foto: © Provincie Oost-Vlaanderen

Provinciale prijskamp van het trekpaard in De Brielmeersen

Op zondag 6 oktober 2024 vindt in domein De Brielmeersen in Deinze het provinciale prijskamp van het trekpaard plaats. Meer dan 100 trekpaarden nemen deel aan deze prijskamp.

Mooiste en beste trekpaarden van Oost-Vlaanderen

De prijskamp is een samenwerking tussen de Provincie Oost-Vlaanderen, de stad Deinze en Pakov, de vereniging van Oost-Vlaamse fokkers van het Belgisch trekpaard.

Tijdens de prijskamp kunnen bezoekers de mooiste en beste trekpaarden van Oost-Vlaanderen bewonderen. Jong en oud kan van dichtbij kennismaken met dit edele dier. – gedeputeerde Filip Van Laecke, Landbouw en Platteland

Van 9 tot 15 uur worden de paarden individueel geklasseerd. Hierbij komen de eerst geplaatsten tegenover elkaar in de diverse kampioenschappen. In de ‘Grote Prijs Stad Deinze’ en de ‘Grote Prijs Provincie Oost-Vlaanderen’ worden ook de nationale oud-kampioenen en de oud-kampioenen van Deinze gepresenteerd. Na afloop van de klassering houden de fokkers een parade met de loten van drie merries.

Pakov organiseert al meerdere jaren deze provinciale prijskamp in Deinze. Voor de vierde keer op rij kiest de vereniging het provinciaal domein De Brielmeersen als locatie. Zo kunnen bezoekers meegenieten van deze mooie traditie en van het domein.” ​- gedeputeerde An Vervliet, bevoegd voor Recreatiedomeinen

Praktisch

Zondag 6 oktober van 9 tot 17 uur.
Provinciaal domein De Brielmeersen Deinze.
Ingang via de jachthaven (Lucien Matthijslaan) en parking Brielpoort.
De toegang is gratis.

Bron: persbericht Provincie Oost-Vlaanderen

Geplaatst op: 19 september 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen