Gratis het persbericht, nieuws, event... van je gemeente, vereniging of club op Meetjeslander? Neem contact op.
Scarlet is een telecombedrijf dat telefonie, digitale televisie, internet en GSM-diensten aanbiedt.
MTV Bosduatlon Lembeke 25 jaar 2024
Foto: © Luc De Smaele

Lembeekse Bosduatlon viert 25 jaar

De Meetjeslandse Triathlon Vereniging (MTV) viert de 25e editie van de Lembeekse Bosduatlon. Met een heel speciale huldiging want een van de deelnemers blijkt aanwezig te zijn geweest op alle edities. 25 deelnames, dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Na afloop van onze wedstrijd zullen we deze deelnemer huldigen, zegt organisator Bram Vermeulen. Bovendien zullen we alle 25-jarigen eveneens in de bloemetjes zetten.

Uiteraard zijn ze bij MTV uitermate fier dat deze duatlon nog altijd georganiseerd. Dankbaar ook voor het team dat mee zijn schouders zet onder dit event. Ze geloven zeer hard in de formule: 4km lopen, 24km mountainbike, en nog eens 2km lopen doorheen de Lembeekse bossen. Op de parcoursverkenning vorig weekend gingen heel wat debutanten mee op pad door de bossen. Het bewijs dat de wedstrijd laagdrempelig is en mensen aanspreekt die voor het eerst van duatlon willen proeven.

Start, aankomst en wisselzone bevinden zich opnieuw op de parking in de Tragelstraat vooraan de Lembeekse bossen. Het loopparcours (een ronde van 2km) en het mountainbike parcours (ronde van 8km op 75m na onverhard) trekken door de bossen. Net als vorige jaren is de wedstrijd volzet met 160 deelnemers (125 individueel en 35 in duo). Traditioneel laten we (onder begeleiding) de jongsten onder ons los in een Just For Fun – (6j tot 15j), kinder – (9 tot 11 j) en jongerenduatlon (12j tot 15j). Er is voor hen geen tijdsopname, geen klassement. 80 kinderen en jongeren zullen proeven van hun – voor velen eerste – duatlonervaring.

Dagschema

Wedstrijdlocatie: Parking Lembeekse Bossen, Tragelstraat, 9971 Lembeke

Zaterdag 12 oktober MTV Lembeekse Bosduatlon

  • 12u30: Just for Fun duatlon
  • 13u: kinder duatlon
  • 13u30: jongeren duatlon
  • 14u: opening wisselzone + verkeersvrij parcours
  • 15u: wedstrijd volwassenen

Podia na de aankomst van de laatste deelnemer bij de wisselzone.

Podia

Podia zijn er voor de top 3 vrouwen en mannen algemeen, mannen en vrouwen 40+, inwoners Kaprijke/Lembeke. Er is ook een podium voor de eerste jongen en dame U21, en een duo’s podium met het eerste vrouwen duo, mannen duo, en gemende duo. Daarnaast is er een bedanking voor de laatste man en vrouw.

Bron: persbericht MTV

Geplaatst op: 09 oktober 2024

Handtassen Made By NeRo

Made By NeRo: handgemaakte handtassen